"What is not filmed does not exist"
"What is not filmed does not exist"

BENMirat estrena la nova campanya “L’esport et dona salut” de l’Ajuntament de Barcelona

L’Ajuntament de Barcelona confia en la productora BENMirat per gravar el darrer llançament de la seva campanya «L’esport et dona salut. L’activitat física és vida», una sèrie que acumula 42 peces audiovisuals i que inclou exercicis senzills, pensats per a la realització individual a l’espai personal. Aquest projecte, gravat a finals del 2021, es va emetre a Betevé durant l’estiu del 2022.

Les sessions, gravades a CoWorking Terrassa, s’adrecen a persones grans sanes i sense lesions, i són aptes per a persones amb limitació funcional. Trobem dues sèries de vídeos, els d’activitat física i els de meditació.

La sèrie més extensa és la d’activitat física, a on trobem cinc categories de vídeos: exercicis cardiovasculars, d’equilibri, de força i tonificació, de flexibilitat i de mobilitat articular. Totes aquestes sessions estan dirigides per l’Eli, que explica de forma clara i entenedora el funcionament de totes les activitats, per després executar-les ella mateixa.

Es recomana la realització d’una o dues sessions diàries, mirant de combinar el treball proposat als diferents blocs. Aquests vídeos permeten millorar la resistència física, l’elasticitat i la capacitat respiratòria, i permet prevenir algunes malalties, com són les de cor o el càncer.

En el cas de les tècniques de relaxació, trobem una sèrie de cinc vídeos, en els que la Yolanda mostra els beneficis de la meditació. Practicar aquests exercicis ajuda a bregar amb l’estrès del dia a dia, a calmar el cos i a millorar la qualitat del son. Els vídeos posen el focus en la respiració, la postura i la tranquil·litat, uns punts que seran clau en la correcta realització de les activitats.