"What is not filmed does not exist"
"What is not filmed does not exist"

Epitech confia de nou en BENMirat pels vídeos promocionals del grau d’Informàtica

BENMirat torna a treballar amb Epitech, en aquesta ocasió per gravar un vídeo promocional del grau d’Informàtica. Una peça audiovisual que es difondrà pels diferents canals de la universitat per donar a conèixer el curs i les possibilitats que ofereix.

 

Les instal·lacions de la universitat són les protagonistes en el vídeo, igual que els estudiants. Epitech torna a presumir del seu mètode educatiu, basat sobretot en el coneixement i l’aprenentatge pràctic. Els projectes tenen un pes molt important en la carrera, i ajuden els alumnes a endinsar-se en la informàtica des d’una perspectiva professional.

 

El vídeo s’ha editat en espanyol i en anglès, per donar més recorregut a la peça donat que Epitech és un centre educatiu internacional, amb alumnes arreu del món. De fet, el curs d’informàtica s’imparteix al 100% en anglès, per posar més èmfasi en la globalització.

 

Epitech dona eines als seus alumnes pel futur professional, que entren en un sector en creixement i amb moltes possibilitats. Epitech no és només educació, és una revolució.