"What is not filmed does not exist"
"What is not filmed does not exist"

L’Institut de Sant Quirze del Vallès confia en BENMirat per produir el vídeo promocional de portes obertes

L’institut Sant Quirze té gairebé trenta anys d’història. El pas del temps ha fet créixer a aquest centre, que en l’actualitat compta amb més de nou-cents alumnes i gairebé noranta professors. La directora Judith Miró defineix l’institut com «una garantia de qualitat educativa, equitat i excel·lència». El seu principal objectiu és, per tant, «la formació integral de l’alumne, tant en l’àmbit personal com en l’acadèmic«.

BENMirat plasma les qualitats del centre en el vídeo promocional, on es poden apreciar alguns espais del centre, com són les aules, la biblioteca i el pati, però també es mostren alguns dels materials amb els quals compta l’institut, i un exemple és la impressora 3D. En poc més de tres minuts, la productora respon a algunes de les preguntes dels futurs pares i alumnes que vulguin conèixer el centre, i els convida a visitar el centre.

Els pares juguen un paper important a l’institut. Jaume Llop, membre de l’AFA, sent el centre com «casa nostra, som col·laboradors i acompanyants en les tasques de l’institut«.

L’institut porta endavant el seu pla d’estudis basant-se en la inclusió, l’acollida, la diversitat i la convivència, sense deixar de banda la millora dels resultats educatius dels alumnes. Ofereixen diferents metodologies per assegurar l’acompanyament de cada un dels estudiants, potenciant les seves virtuts i enfortint els seus punts febles.