"What is not filmed does not exist"
"What is not filmed does not exist"

BENMirat produeix la gravació de sis interpretacions clàssiques del pianista Albert Flotats

El pianista terrassenc Albert Flotats treballa amb BENMirat per produir la gravació de sis interpretacions clàssiques. L’escenari de La Fact Cultural ha estat la ubicació escollida per fer la producció dels diferents vídeos, publicats al canal de YouTube del músic.

 

L’equip de BENMirat s’ha encarregat de la producció audiovisual i del so. Es van instal·lar tres càmeres per captar tots els moviments de l’artista i per donar dinamisme als vídeos. El piano amb el qual toca l’artista és un Bösendorfer, una edició limitada que es va recuperar de l’incendi del Liceu, i que té un preu aproximat de 300.000 euros.

 

L’artista interpreta sis peces clàssiques. La primera, la «Sonata n. 12 «Funeral March» op. 26 in A flat major», de Beethoven. Consta de quatre parts, està dedicada al seu pare, que tal com ell explica «el vaig perdre dos cops, primer d’Alzheimer i després de Covid. Un tribut a aquells que moren en soledat, sense la calor d’aquells que estimen».

 

També interpreta a Schubert «Impromptu op 142 n.2 in A flat major», a Mozart «FANTASIA K.475 in C minor«, a Chopin «Prelude in C-Sharp minor, Op 45» i a Debussy “ARABESQUE n.1”. Tots aquests vídeos acumulen aproximadament 10.000 visites i una bona acollida entre els usuaris.

 

El gran èxit del pianista ha estat la seva interpretació de Debussy i el seu «CLAIRE DE LUNE«. El vídeo acumula més de 21.000 visites en un mes i comentaris positius dels usuaris, que el defineixen com «una interpretació magistral» de la peça original.