"What is not filmed does not exist"
"What is not filmed does not exist"

La Companyia Antonio Najarro torna a LaFACT Cultural amb “Querencia”

BENMirat grava una gran nit de dansa espanyola amb la Compañía Antonio Najarro. L’exdirector del Ballet Nacional de España va portar els seus ballarins per segona vegada a la Factoria Cultural de Terrassa per presentar ‘Querencia’, un espectacle que barreja el folklore i la modernitat, on no hi van faltar el barret cordovès, el mantó de manila, la capa espanyola, la bata de cua i l’instrument que més caracteritza Najarro, les castanyoles.

 

Els espectadors van gaudir d’onze quadres formats per un cos mixt de ballarins, que van demostrar una gran versatilitat sobre l’escenari. El director i coreògraf Antonio Najarro explica que «als ballarins els hi demano un gran rigor tècnic, necessitem que dia a dia estiguin corregint tot al mil·límetre, perquè sobre l’escenari puguin alliberar tota l’emoció i l’energia». El ballarí Carlos Romero explica que «aquesta cerca de la perfecció és un dels factors que fan que em quedi a la companyia».

 

Antonio Najarro va demostrar la seva emoció per la bona acollida del públic i per poder gaudir d’un espai com la Factoria: «em sembla meravellosa per l’espai que donen a la dansa, la qualitat i la versatilitat de la programació; ens han donat una ovació a la qual estem poc acostumats»