"What is not filmed does not exist"
"What is not filmed does not exist"

El resum de BENMirat de la Nit Europea de la Dansa, al TN de TV3

La Nit Europea de la Dansa ha tancat la 40ª edició de la temporada de dansa de La Factoria Cultural de Terrassa, en una gala en la qual s’ha exposat un ballet clàssic d’alta categoria.

 

Cinc parelles de ballarins de les millors companyies europees van trepitjar Terrassa per interpretar obres clàssiques, una ocasió única per veure a estrelles de la dansa sobre un mateix escenari, amb un repertori que va permetre explotar tot el seu potencial artístic.

 

BENMirat va poder gravar les actuacions dels primers ballarins del Ballet de l’Òpera Nacional de París, d’una banda, la d’Héloïse Bourdon i Jérémy-Loup Quer, i d’altra la de Roxane Stojanov i Antonio Conforti; també la de Ksenia Ovsyanick i Alejandro Virelles, del Staatsballett de Berlín, la de Michele Satriano i Rebecca Bianchi, del Ballet de la Òpera de Roma, i la de Maia Makhateli i Víctor Caixeta, del Het National Ballet de Àmsterdam.

 

Una actuació que no només van poder gaudir els assistents a l’auditori, sinó que el resum es va emetre al TN de TV3 sota el títol «Un viatge per la història de la dansa amb els ballarins més importants d’Europa».