"What is not filmed does not exist"
"What is not filmed does not exist"

Nous vídeos promocionals d’Epitech Spain

L’empresa d’Epitech Spain torna a confiar en BENMirat per gravar els seus vídeos promocionals, en aquesta ocasió sobre el mètode de «la Piscina C» i el #JobDay.

 

Epitech creu en la formació pràctica i estimulant pels estudiants, i un dels exemples més clars d’això és la Piscina C («The Epitech C Pool»), que és una de les parts fonamentals de la seva filosofia.

 

Durant les primeres setmanes del primer any del Grau en Informàtica, els estudiants es submergeixen en la piscina C. El professor Théo Pawelec, explica que «no importa el nivell amb el qual entrin els estudiants, volem que tots els estudiants aconsegueixin un bon nivell bàsic quan finalitzin la piscina». Durant aquests dies, treballen els fonaments bàsics del llenguatge de programació C, amb l’objectiu que tots coneguin el rigor de la tecnologia i com funciona Epitech, i que arribin a un bon nivell.

 

El director pedagògic d’Epitech, Pierre Compagnon recorda la piscina com una molt bona experiència, donat que va entrar sense saber-ne res i va sortir amb un molt bon nivell: «Si aprenen C, que és un llenguatge summament difícil, extremadament rigorós, després els hi resultarà molt fàcil aprendre qualsevol llenguatge gràcies a aquesta metodologia«.

 

Des d’Epitech afirmen que molts els han copiat, però «no hi ha res com l’experiència original», i afegeixen que «si et copien és perquè has donat amb un model d’èxit«.

 

D’altra banda, el 15 de novembre es va celebrar el Job Day d’Epitech Barcelona, on 12 empreses dels àmbits de la consultoria, multinacionals tecnològiques i startups van poder conèixer als estudiants d’Epitech i informar-los de les oportunitats laborals que oferien.

 

Des de NTT Data expliquen que «comparteixen la mateixa filosofia que Epitech»; donat que els seus alumnes fan les pràctiques des de primer de carrera. L’empresa HP exposa que estan interessats en «perfils d’informàtica, són els més complets per a nosaltres, sobretot pel que fa al desenvolupament de programari».

 

L’empresa INETUM considera que, tot i ser molt joves, els alumnes d’Epitech estan molt focalitzats i tenen una visió tecnològica molt forta, tenen grans idees en l’àmbit de la innovació.