"What is not filmed does not exist"
"What is not filmed does not exist"

L’escola El Cingle compta amb BENMirat per gravar els seus vídeos promocionals

El centre va començar les seves activitats educatives el 1975, i en l’actualitat imparteix classes de diferents nivells educatius, com són l’Educació Secundària Obligatòria, el Batxillerat, la Formació Professional de Grau Mitjà i el curs d’Accés a Grau Superior.

Al vídeo creat per la productora es poden apreciar les diferents instal·lacions del centre i als alumnes durant les classes. El Cingle dona importància a la tecnologia, a les llengües estrangeres, a la filosofia i a l’esport com a eines educatives.

 

El centre a més compta amb un cicle formatiu de Grau Superior en Higiene Bucodental. No només imparteixen classes teòriques, sinó també activitats pràctiques, tal com explica la coordinadora del cicle, Nuria Osorio. El grau compta amb especialistes en odontologia que ensenyen als alumnes com és el dia a dia en una clínica, i els preparen per a la seva vida laboral.

 

El Cingle ofereix 416 hores de pràctiques en clíniques dentals personalitzades per a cada alumne segons les seves necessitats. Aquesta formació fa que els estudiants del grau tinguin un gran índex d’inserció laboral, donada la gran demanda actual al sector.

 

BENMirat també s’ha encarregat de fer els vídeos promocionals de l’escola bressol El Jardinet del Delta i de l’escola d’educació infantil i primària Delta. Centres acollidors i familiars, amb mestres que demostren la seva passió i compromís amb els alumnes.

Related Posts

BENMirat realitza un documental per celebrar els 40 anys de l’escola d’adults l’Olivera

L’Olivera revaloritza l’aprenentatge permanent per aconseguir una societat formada, cohesionada i amb millors oportunitats