"What is not filmed does not exist"
"What is not filmed does not exist"

Prodis confia en BENMirat la producció dels vídeos de la campanya «#JoVullUnVapor»

Prodis (Prodiscapacitats Fundació Privada Terrassenca), l’entitat social sense ànim de lucre referent en la promoció integral de persones adultes amb discapacitat, compta amb la productora Benmirat per la gravació de la seva campanya «El vapor ets tu».

Sota el hashtag #JoVullUnVapor, aquest projecte té com a objectiu finançar el Centre Ocupacional i el Centre de Paràlisi Cerebral de Prodis al Vapor Cortès. A partir de la col·laboració ciutadana, per només 10 euros mensuals, els voluntaris no només ajudaran a construir aquest nou espai, sinó que també veuran com el seu nom queda escrit a les parets del Vapor.

Prodis defineix l’existència del Vapor com «un somni». Aconseguir que un recinte històric de Terrassa torni a tenir vida en forma d’un espai inclusiu on la comunitat sigui la gran protagonista, és un gran pas endavant per a Prodis. El Vapor serà un recinte on convisquin l’art, la cultura, la gastronomia, l’esport i, en definitiva, la solidaritat, un centre on fer barri i fer ciutat.

Benmirat transmet els conceptes d’inclusivitat, diversitat i d’unió de la ciutat en la campanya #JoVullUnVapor. A partir de nou vídeos, es mostra com diferents col·lectius de totes les edats i de diferents àmbits i disciplines de la societat estan conscienciats de la necessitat de fomentar la inclusivitat a Terrassa. Un cop més, es demostra que la ciutat s’uneix més que mai per avançar en causes socials.

Diferents col·lectius culturals i socials de Terrassa han mostrat el seu suport a Prodis en aquesta nova etapa, deixant clar que la cultura està més unida que mai. Un exemple són els Minyons de Terrassa, que van ensenyar als membres de Prodis a fer castells, tota una lliçó de treball en equip, disciplina i superació.

La música ha tingut un paper important en la campanya, i es posiciona com un llenguatge universal que traspassa fronteres i límits. Els grups musicals «Versus Vibra» i «Tons i Sons» van posar el seu gra de sorra en el projecte i van oferir concerts al Vapor per als membres de l’associació, uns moments emotius que han quedat reflectits en els vídeos promocionals.

Els alumnes de l’escola El Cim també van acudir al Vapor per conèixer als membres de Prodis. Els nens van demostrar que els prejudicis no existeixen durant la infància, i que el futur de la societat depèn de l’educació que reben les futures generacions. Fomentar els valors de la inclusivitat, la diversitat i la solidaritat entre els més petits és una necessitat de cara al futur.

Benmirat ha aconseguit plasmar tots els valors de Prodis en la campanya #JoVullUnVapor. Uns vídeos en els quals es demostra que la ciutat té un teixit associatiu fort i que s’uneix davant de causes importants. Els vídeos promocionals reflecteixen la il·lusió, la unió, la força i les ganes de Prodis de continuar lluitant per assolir la construcció del nou Vapor, un espai que promet ser un centre neuràlgic de la ciutat de Terrassa.