"What is not filmed does not exist"
"What is not filmed does not exist"

BENMirat produeix els vídeos promocionals d’”Odissea”, el nou espectacle de Maria Rovira

La companyia Crea Dance Company, liderada per Maria Rovira, ha confiat en Ben Mirat per la confecció dels vídeos de promoció d’Odissea, la nova obra de la coreògrafa.

L’equip de la productora, hem tingut l’oportunitat de fer el seguiment de tot el procés creatiu, des del punt zero, a Mataró, amb improvisacions dels ballarins, fins a l’estrena de l’espectacle al Mercat de les Flors.

En els diferents vídeos es pot veure l’evolució, incorporant vestuari, noves coreografies, il·luminació i decorat. Les peces audiovisuals s’han utilitzat per fer promoció a través de les xarxes socials i diferents programes de televisió.

Odissea, el nou treball de Maria Rovira per a 8 ballarins, és un viatge que reflexiona sobre la nostra societat i els seus esdeveniments recents, sobre les guerres «modernes» i les seves conseqüències migratòries. L’original peça no defuig el dolor i la tragèdia, tot ressaltant imatges poètiques i belles en una creació visual plena de ritme. Odissea parla de sentiments com ara l’absència i la supervivència.

Direcció i coreografia Maria Rovira

Il·luminació Sergio Gracia

Ballarins Nilufer Ackanbas, Ariadna Jordán, Marcel Quesada, Idolina Masses, Alejandro Miñoso, Julio León, Osmani Torres,  Laia Vancells

Música original Eduard Iniesta 

Producció audiovisual: Ben Mirat Produccions

Vestuari Marta Garreta

Coproducció Mercat de les Flors, Teatros del Canal, Madrid Cultura y Turismo / Amb la col·laboració Ajuntament de Mataró, Consell Comarcal del Maresme, Generalitat de Catalunya, Ramón LLull, Turismo y Cultura Comunidad de Madrid