"What is not filmed does not exist"
"What is not filmed does not exist"

Epitech torna a comptar amb BENMirat per gravar vídeos promocionals

BENMirat torna a treballar amb Epitech Barcelona per gravar els vídeos promocionals de les pràctiques professionals del Grau d’Informàtica. Dues peces audiovisuals que mostren el dia a dia dels alumnes a les empreses de pràctiques Sopra Steria i NTT Data. Dues empreses de referència i innovadores en el sector de la informàtica que permeten als alumnes aplicar tot l’après a l’aula a projectes reals.

 

Blanca Sibecas i Fernando Tabernero són estudiants de 3° del Grau i Màster en Informàtica d’EPITECH Barcelona i fan les seves pràctiques a la consultora Sopra Steria. Els alumnes expliquen les seves tasques diàries i la seva experiència: «en l’àmbit professional i humà, poder treballar amb un equip gran i internacional és molt important».

 

Remarquen la importància del treball autònom i de la possibilitat de sortir dels coneixements aplicats a l’àmbit acadèmic. Un dels seus tutors, l’Ernesto Carpintero, enumera els avenços dels estudiants, que «han participat en totes les etapes del projecte i en els processos de millora contínua».

 

Els alumnes que fan les seves pràctiques a NTT Data també han tingut una experiència positiva. Pol Siles, Adrià Marata i Marc Puig són estudiants de 3° del Grau i Màster d’Informàtica d’EPITECH Barcelona, treballen en projectes diferents i estan desenvolupant habilitats en diversos camps de la informàtica.

 

Emmanuel Jamin, expert en web semàntica a NTT Data, explica que «hem buscat la fórmula perquè sigui el millor per a l’estudiant i per a nosaltres», i afegeix que «volem continuar amb aquesta fórmula, perquè a alguns alumnes volem contractar-los». Aarón Sánchez, team leader Naturgy a NTT Data, coincideix amb aquesta postura: «volem veure el seu perfil professional i arribar a incorporar-los si els dos seguim la mateixa línia».

 

Els alumnes destaquen que han après coses noves i a traballar en un equip molt gran: «Ens adonem que la metodologia que hem seguit fins ara a classe és la mateixa que utilitzen les empreses que intenten innovar en la seva manera de treballar, i per això estic adaptat». Emmanuel demostra estar satisfet amb els alumnes: «crec que el que aporten és una proactivitat, és molt interessant buscar solucions que no haviem pensat; tenen una ment orientada a la resolució».