"What is not filmed does not exist"
"What is not filmed does not exist"

Sitges Shopping confia en BENMirat per gravar el seu vídeo corporatiu

La productora BENMirat ha creat el nou vídeo corporatiu de l’associació Sitges Comerç, que representa la unió i la importància dels comerciants de la localitat. Un vídeo que inclou a més de vint comerciants, que en conjunt transmeten un missatge comú: el comerç és el present i el futur de la vila.

L’associació Sitges Shopping neix de la voluntat de comerciants i empresaris ubicats en diferents barris de la Vila Sitgetana, per crear una nova entitat que agrupi i englobi tot el comerç, els serveis i les empreses de la Vila. És una entitat sense ànim de lucre amb una imatge corporativa blava que ajuda a identificar als seus membres com establiments compromesos amb la seva població.

L’associació agrupa establiments de diferents sectors, des d’alimentació, productes de decoració i de la llar i salut i bellesa, passant per electrònica, moda, serveis, esports, oci i cultura. Uns establiments que aposten pel producte de proximitat i per la participació activa dels ciutadans, per complir el seu lema «el comerç som tots».

Els seus valors els tenen clars: volen un Sitges comercial, cultural, solidari, participatiu i col·laboratiu. Aquesta identitat de l’associació es transmet durant el vídeo, es posa de manifest que volen «un comerç actiu, atractiu i viu», que a través de l’originalitat doni vida als carrers.

Sitges Comerç representa als establiments locals «de tota la vida», i BENMirat ha portat aquest missatge als espectadors. Els comerciants no només són una part important de Sitges, sinó que representen el futur de la vila.