"What is not filmed does not exist"
"What is not filmed does not exist"

BENMirat llança la campanya de promoció del Grau d’Informàtica d’Epitech

Epitech és l’Escola Superior d’Informàtica de referència en l’àmbit de les Tecnologies de la Informació i la informàtica a Espanya. Des de fa més de vint anys formen a estudiants que esdevenen professionals de primera línia gràcies a una pedagogia activa i única basada en la potenciació d’habilitats i competències. Epitech crea un ecosistema en què es facilita l’accés a carreres professionals del present i del futur.

 

Benmirat ha treballat la campanya de promoció del Grau d’Informàtica de l’escola. Més de vint vídeos promocionals en els quals els protagonistes són únicament els alumnes, que contesten a preguntes clau que poden ser interessants pels futurs estudiants de l’escola.

 

El vídeo principal de la campanya resumeix els conceptes clau del curs: intel·ligència artificial, realitat virtual, videojocs, blockchain, apps mòbils i impressió 3D. No només presenta els pilars fonamentals d’un curs, sinó que també resumeix els principals avantatges d’Epitech per sobre de la seva competència, per exemple la possibilitat de col·laborar amb més de 100 universitats internacionals, l’existència de pràctiques remunerades o el fet que es proporciona una titulació oficial en grau i màster.

 

Benmirat ha aconseguit transmetre les necessitats d’Epitech amb un missatge clar, entenedor i interessant per a qualsevol alumne que requereixi informació sobre el curs. El vídeo supera les 11.000 visites a YouTube, per tant, es demostra que ha generat interès entre els estudiants.

 

La resta de vídeos conviden als usuaris a conèixer als alumnes de primer i de quart del Grau d’Informàtica. Ells responen a preguntes freqüents entre les persones interessades a accedir al curs. Per exemple, les principals motivacions per estudiar el curs, les expectatives de futur dels estudiants, els avantatges d’Epitech per sobre la resta d’escoles o els consells que donarien a futurs companys de grau.

 

Benmirat demostra un cop més que sap potenciar al màxim la comunicació corporativa en el terreny audiovisual. El seu treball defineix els valors i els objectius de les empreses, i aconsegueix els resultats esperats sense perdre el seu estil propi com a productora.