"What is not filmed does not exist"
"What is not filmed does not exist"

“Els límits de la tecnologia”, la sèrie documental que BENMirat produeix per Nació Digital

«Els límits de la tecnologia», és una sèrie documental sobre els perills de la tecnologia en el nostre dia a dia. Amb un total de sis capítols en aquesta primera temporada, els documentals tracten temàtiques com el ciberassetjament, el problema creixent de l’addició a les pantalles, l’impacte que tenen les xarxes socials en els trastorns de la conducta alimentària, o bé, noves tendències de relacions socials, com la plataforma OnlyFans.

 

Ben Mirat i Nació Digital s’uneixen per oferir un contingut de qualitat, amb elements que posin en dubte les noves tecnologies, mai criminalitzant-les, però posant sobre la taula eines per tenir un pensament crític. En aquesta tendència del clickbait, apostem per una informació veraç, coneixent els seus protagonistes, donant veu a problemàtiques que cal tractar amb temps.

 

Arribar a la societat que utilitza les xarxes socials i les diferents tecnologies és un dels objectius de la sèrie. Aportar la informació a partir de les noves tendències comunicatives, per això es fan càpsules per Instagram, Twitter o pel diari digital.

 

Tractem aquestes temàtiques amb els seus protagonistes, els testimonis, per saber com pateixen les conseqüències de les noves tecnologies usades inadequadament. Posem el focus amb la població més vulnerable, adolescents i joves que passen hores i hores davant les pantalles.