"What is not filmed does not exist"
"What is not filmed does not exist"

LaFACT Cultural confia en BENMirat per a les produccions audiovisuals

Ho diuen coreògraf, ballarins, programadors… la programació de LaFACT Cultural de Terrassa és de les millors que hi ha a tot l’estat. Un any més, Ben Mirat produeix els vídeos dels espectacles. Des de la productora es graven les imatges de les obres senceres, s’envia un muntatge a les televisions. També es fa un videoresum per LaFACT, a on, s’entrevisten a ballarins i ballarines, coreògraf, directors i surten les millors imatges de cada espectacle.

LaFACT Cultural celebra el 40è aniversari esdevenint un equipament referent a nivell europeu en l’exhibició de la dansa. Al llarg de quatre dècades, han passat per l’escenari de LaFACT 178 companyies de 80 ciutats diferents i s’han vist un total de 450 funcions.

Vídeo resum Cía Alejandro Lara Project

Després de ballar i coreografiar a les companyies de dansa espanyola més reconegudes del sud d’Espanya. Lara emprèn un nou rumb amb la seva pròpia companyia que va delir al públic amb tres peces on es fon la tradició de la dansa espanyola i les seves disciplines amb la dansa més contemporània.

Vídeo resum Laura Alonso Ballet Company

El Corsari narra la història del corsari Conrad i la seva tripulació que naufraguen durant una tempesta i arriben a una platja del Mar Jònic. Medora, Gulnara i altres dones es troben amb les restes del nàufrag i, a l’instant, Conrad s’enamora de Medora. Però apareix Lankedem, un venedor d’esclaves que pren presoneres a les dones de l’illa mentre que el corsari jura rescatar-les.

Vídeo resum El Trencanous

Els espectadors han gaudit de nou de la màgia del Nadal viatjant fins al regne de les llaminadures de la mà dels ballarins i ballarines del Programa d’Alt Rendiment (PAR) en Dansa de LaFACT Cultural.

Vídeo resum Aterballeto

Comencem la temporada amb la companyia de dansa contemporània Aterballetto. Els ballarins Albert Carol i Sandra Alietti, ens parlen dels reptes que ha suposat ballar el triple bill ‘Dreamers’.

Vídeo resum La bella dorment

‘La bella dorment’, basat en el conte de La belle au bois dormant, de Charles Perrault, es va estrenar en ballet a Sant Petersburg el 1890. Aquest clàssic de Txaikovski amb coreografia de Petipà va ser interpretat pel Ballet Clàssic Internacional, amb seu a la República Txeca. Una nova producció de Tatiana Solovieva dirigida per Andrey Sharaev i en col·laboració amb el Royal Czech Ballet i el Ballet de Milà